BRANDVEILIGE SYSTEMEN

Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd

In de scheepvaart zijn goede brandveilige systemen cruciaal. Bij het vervoeren van passagiers over het water is brandveiligheid van levensbelang. Deuren, wanden en plafonds moeten zoveel mogelijk brandvertragend werken om mens en natuur te beschermen. De scheepvaartinspectie controleert dan ook zeer streng of vaartuig en passagiers voldoende worden beschermd tegen brandgevaar. De brandveilige oplossingen van Dutch Marine Systems voldoen aan alle eisen en verzekeren de beste kwaliteit.

Ontdek onze systemen en oplossingen:

Onze projectaanpak

De experts van Dutch Marine Systems ontzorgen opdrachtgevers volledig dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring in het leveren en monteren van brandveilige systemen aan boord van schepen. Met een brede aanpak brengen zij zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde. 

Certificering door Bureau Veritas

Onze producten en systemen voldoen aan de strenge eisen van de International Maritime Organization (IMO), belast met de veiligheid van de internationale scheepvaart. Onze organisatie en processen zijn ISO 9001 en MED Module D gecertificeerd door het gerenommeerde Bureau Veritas.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?