OUR EXPERTISE: SAFE AND SILENT

Toonaangevend sinds 1998

Dutch Marine Systems is sinds 1998 toonaangevend in de productie, montage en levering van gecertificeerde brandveilige scheidingswanden, deuren- en plafondsystemen in schepen. DMS levert is ideale projectpartner voor de binnenafbouw van rivier- en zeewaardige passagiersschepen.

Hierbij spreekt het voor zich dat de veiligheid (SAFE) van de passagiers bij elk schip voorop staat. Onze producten en systemen voldoen eveneens aan het hoogste niveau van akoestisch comfort (SILENT) om een hoge mate van comfort te garanderen tijdens de reis.

Onze oplossingen en systemen

Wij bieden u gecertificeerde producten en de ideale oplossingen voor de akoestische en brandveilige systemen van al uw projecten.

De ideale partner voor uw project

De experts van Dutch Marine Systems ontzorgen opdrachtgevers volledig dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring in het produceren, leveren en monteren van brandveilige en akoestische systemen aan boord van schepen. Met een brede aanpak brengen zij zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde. Daarbij garanderen zij steeds een snelle installatie, zodat een schip in aanbouw of renovatie zo'n kort mogelijke doorlooptijd heeft. Bij onze “on the job” werkzaamheden wordt het framewerk van de deuren/kozijnen, wanden en plafonds ter plekke uitgezet en gemonteerd. Bovendien hebben onze makkelijk demonteerbare systemen als voordeel dat men ook makkelijk bij het geïsoleerde deel van het schip kan komen voor routine onderhoud en reparaties.

Dutch Marine Systems gaat dus veel verder dan enkel produceren en/of leveren. Onze technische engineering experts begeleiden u bij het vinden van de ideale oplossingen voor uw project.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?