We make ships safe and silent

Dutch Marine System B.V. levert wereldwijd producten en projecten voor binnenafbouw van rivier- en zeewaardige passagiersschepen. Dutch Marine Systems B.V. is sinds 1998 toonaangevend in de productie, montage en levering van brandveilige scheidingswanden, deursystemen en plafonds in schepen. Wij leveren onze eigen gecertificeerde producten wereldwijd en zijn de ideale projectpartner.

IPCOM groep

Dutch Marine Systems maakt deel uit van de IPCOM groep. 

IPCOM - met hoofdzetel in Melle (België) - is een snelgroeiende Europese groep van meer dan 20 bedrijven, gespecialiseerd in de distributie en conversie van innovatieve isolatieoplossingen. IPCOM is een internationale marktleider en biedt een volledig gamma aan oplossingen voor technische isolatie, bouwisolatie, hoge temperatuursisolatie, passieve brandbescherming en geluidsisolatie.

ISO 9001 en MED certificering door Bureau Veritas

Al onze isolatieoplossingen, MED module B gecertificeerde producten en systemen voldoen aan de internationale regelgeving van de VN organisatie International Maritime Organization (IMO), belast met de veiligheid van de internationale scheepvaart. Onze organisatie en processen zijn ISO 9001 en MED Module D gecertificeerd door het gerenommeerde Bureau Veritas.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?