Stalen wanden, plafonds en deuren

Soft Core stalen wanden voor de scheepvaart

 

DMS ontwikkelde in samenwerking met een fabrikant een uniek type brandveilige Soft Core stalen Bulkheads (scheidingswanden), stalen plafonds en stalen deuren. De stalen scheidingswanden en andere toepassingen van DMS voldoen aan alle strenge regels van brandveiligheid voor de scheepvaart en hebben bovendien uitstekende akoestische waarden

De DMS Soft Core brandveilige producten kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden in veel verschillende toepassingen en ruimtes. De stalen wanden, plafonds en deuren kunnen volledig op uw maat afgewerkt worden, in een aangepaste kleur of met decoratieve afwerkingen. Onze experts begeleiden u van a tot z bij de realisatie van uw project, van tekenwerk tot montage en afwerking. Contacteer ons en wij vertellen u graag meer over dit product!

Makkelijk en flexibel te monteren

Wij hebben rekening gehouden met het gemak en de flexibiliteit waarmee onze wanden en plafonds gemonteerd kunnen worden. U kunt ervoor kiezen om onze panelen met een tong- en groefsysteem te monteren of door middel van een clipsysteem. Afhankelijk van het type paneel of de montage zijn de panelen afzonderlijk te verwijderen. Onze systemen kunnen zowel als standaard panelen als ook modulair geleverd en gemonteerd worden. 

Certificeerd systeem

De DMS wand- en plafondsystemen worden geproduceerd en voldoen aan de huidige regelgeving van de scheepvaart. De DMS wanden zijn gecertificeerd: voldoen aan de eisen met betrekking tot gewicht, geluidreductie en brandveiligheid. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en eisen zoals IMO-voorschriften SOLAS, NMD, EC-MED, NORSOK.
 

Soft Core Stalen wanden voor alle scheepvaartsectoren

De Soft Core stalen wandsystemen, plafonds en deuren zijn toepasbaar in alle sectoren van de scheepvaart. Denk hierbij aan passagiersschepen, cruiseschepen, cargoschepen/coasters, offshore/platformen en tankers.

Uw Projectpartner

Onze experts kunnen u van a tot z begeleiden bij de realisatie van uw project. Wij helpen u bij de eerste metingen en tekenwerk tot het kiezen en bestellen van alle benodigde materialen, de door u gekozen afwerkingen en montage. Bij DMS bent u zeker van een klantgerichte en professionele aanpak van elk project. Samen met onze klanten bekijken we elk aspect van een project en zorgen we voor een perfecte afwerking. Contacteer ons en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.
 

ONZE ANDERE OPLOSSINGEN EN SYSTEMEN

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?