REALISATIES

REALISATIES

Meer dan 20 jaar ervaring

De afgelopen jaren hebben wij veel binnenafbouw projecten gerealiseerd op passagiersschepen, motorschepen, cruise schepen, stoomschepen, partyschepen en megajachten. Onze experts ontzorgen opdrachtgevers volledig dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring in het produceren, leveren en monteren van brandveilige- en akoestische systemen aan boord van schepen. 

Projectpartner met gecertificeerde en eigen producten

Onze projectmatige dienstverlening in combinatie met gecertificeerde producten garanderen een vlotte en veilige inrichting van uw schip. Voor elk project hanteren wij een professionele aanpak met oog voor de wensen van de klant en de kwaliteit van het geleverde werk.

TM Polaris motorschip DMS

Motorschepen

Voor onze projecten bieden we de klant een totaaloplossing van MED gecertificeerde brandveilige- en akoestische systemen. Voor diverse klanten realiseerden wij in 2019 en 2020 binnenafbouw projecten op motorschepen.

Onderstaand enkele voorbeelden:

 

Mts TM Polaris
Mts New Orleans
Mts Piz Linard
Mts Piz Dolf
Mts Piz Ventoux
Mts Piz Turba
Mts Piz La Margna

Mts Brunello
Mts Synergy
Mts Aimee
Mts Emma
Mts Nadia
Mts Odyssee
Mts Mabel
Mts Bermuda

Rivierboten Amacello DMS

Riviercruises

Bij het vervoeren van passagiers over het water zijn brandveilige- en akoestische systemen van levensbelang. Om mens en natuur te beschermen moeten deuren, wanden en plafonds zoveel mogelijk brandvertragend werken. De brandveilige oplossingen van Dutch Marine Systems voldoen aan alle eisen en verzekeren de beste kwaliteit. Onderstaand een overzicht van enkele realisaties voor diverse klanten.

Mps Excellence Empress
Mps Lady Diletta
Mps Amasiena
Mps Nicko Spirit
Mps Vista Sky
Mps TM Vega

Mps Avalon Vessels
MPS AmaCello
Mps River Countess
Refit crew Mps River Dutchess
Mps Excellence Countess
Refit crew Mps River Princess

stoomschepen

Stoomschepen

Naast motorschepen en riviercruises hebben wij ook binnenafbouw projecten gerealiseerd op stoomschepen.  Dutch Marine Systems is leverancier van de kwaliteitsmerken Hotek Chipcard Sloten en ook OTD keycardsystemen en de bijbehorende software pakketten. Deze systemen bieden veiligheid en controle voor de passagiers en crew. Ook brandveilige deuren, deurkozijnen op maat, brandveilige scheidingswanden en andere van onze eigen gecertificeerde producten worden in combinatie gebruikt om een kwalitatief en veilig resultaat af te leveren voor diverse klanten.  Onderstaand enkele projecten:

SS La Venetia
SS Viola

Blue Rhapsody DMS

Partyschepen

Partyschepen zijn de locaties voor varende evenementen in Nederland, Belgie en Duitsland. Een schip als de “Blue Rhapsody” kan zo’n 600 personen plaatsen, telt 4 verdiepingen en is voorzien van sfeervolle lounges. Akoestisch comfort en brandveiligheid zijn van belang om de gasten een fijne avond te kunnen bezorgen.

Projecten waar DMS aan meegewerkt heeft zijn de schepen “Blue Rhapsody” en “Jules Verne”
 

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?