AKOESTISCHE SYSTEMEN

Luxe en akoestisch comfort

In de scheepvaart zijn goede akoestische isolatiesystemen cruciaal. Grote en zware motoren in de machinekamer, leidingen en systemen liggen bij een schip onvermijdelijk vlakbij de stuurhut, kajuiten, restaurants of andere ontspanningsruimtes voor de passagiers. Gezien er bij schepen veelal harde materialen worden gebruikt zoals kunststof, staal, aluminium en glas, kunnen galm, trillingen en resonantie storend werken. Om de reis aangenaam te laten verlopen en zowel het comfort van de reizigers als goede werkomstandigheden voor de bemanning te garanderen, helpen wij u om geluid te reduceren, te absorberen, aan ontdreuning te doen of trillingen te dempen. Al onze isolatieoplossingen hebben sterke geluidswerende eigenschappen en vermijden geluidslekken aan boord.

Scheepsbouw en akoestiek

Het effectief reduceren van geluid zorgt voor een aangename en ontspannen sfeer aan boord van het schip: het creëren van akoestisch comfort is een steeds belangrijker onderwerp bij het ontwerpen van schepen. DMS heeft de oplossing in veel producten en systemen. Door middel van geluidsabsorptie, geluidsreductie, geluidstrillingen verminderen of geluidsisolatie bieden we een oplossing voor uw akoestisch project.

 

Het realiseren van uw compleet naadloos akoestisch plafond

Om het geluidscomfort te verhogen, kan een akoestisch plafond de perfecte oplossing zijn. Dutch Marine Systems heeft plafondproducten ontwikkeld die voldoen aan de hoogste standaarden en voorschriften voor binnenafbouw in de internationale scheepvaart. Onze akoestische plafonds zijn opgebouwd uit geluidsabsorberende elementen. Deze worden trillingvrij gemonteerd op een 60/27 metal-stud plafondsysteem. Daarna wordt het plafond naadloos afgewerkt met 3-lagen akoestisch spuitwerk. Dit resulteert in een naadloos vlak plafond en een esthetisch hoogwaardige afwerking. 

Onze klantgerichte projectaanpak

De experts van Dutch Marine Systems ontzorgen opdrachtgevers volledig dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring in het leveren en monteren van brandveilige systemen aan boord van schepen. Met een brede aanpak brengen zij zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde. 

Gecertificeerde producten

De oplossingen en systemen van DMS beantwoorden aan de strengste Europese normen. Onze producten voldoen aan de strenge eisen van de International Maritime Organization (IMO). Onze organisatie en processen zijn ISO 9001 en MED Module D gecertificeerd door het gerenommeerde Bureau Veritas. Al onze producten en systemen voldoen aan de wensen en eisen van de moderne architecten, scheepsbouwers en scheepseigenaren.

Brandveilige systemen

Bij het vervoeren van passagiers over water is een brandveilig-systeem van levensbelang. Onze deuren, wanden en plafondsystemen zijn MED gecertificeerd. De brandveilige oplossingen van Dutch Marine Systems verzekeren steeds de beste kwaliteit.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?