OVERIGE PRODUCTEN

DMS levert diversen hotelkamerproducten om het verblijf in de cabines zo aangenaam mogelijk te maken  zoals minibars , safes en haarföhns 

Kluisjes

U doet er alles aan om uw gasten een veilig verblijf in uw hotel te bieden. Veiligheid gaat verder dan de openbare ruimtes en de deur van de cabine . Met onze solide kluizen  zijn uw gasten er zeker van dat waardevolle documenten, sieraden en elektronica veilig bewaard kunnen worden in hun cabine. Het  assortiment hotel safes bestaat uit diverse uitvoeringen en formaten, waaronder kluizen die geschikt zijn voor het veilig opbergen van laptops.

Minibars

Onze minibars bieden uw gasten niet alleen de mogelijkheid om zonder de kamer te verlaten een koel drankje te drinken, maar zijn ook geschikt om medicijnen, babyvoeding of fruit koel te houden. Bied uw gasten de beste service met een van onze minibars.

Föhns

Tevens  leveren wij diverse type haardrogers van een professionele kwaliteit, uitgevoerd met een extra lange kabel, een eventueel bijpassende wandhouder is uiteraard ook leverbaar.