CLASS A-B BRANDVEILIGE DEUREN

Brandveilige deuren voor internationale scheepvaart

Dutch Marine Systems produceert en levert een breed assortiment scheepsdeuren voor commerciële riviercruises, cruiseschepen, marineschepen en voor luxe jachten. Wij leveren met succes geclassificeerde of niet-geclassificeerde lichtconstructiedeuren voor accommodatieruimtes en andere interieurs. 

Onze Class A en B brandveilige deuren (basis GRG) voldoen aan de regelgeving van de International Maritime Organization (IMO), belast met de veiligheid van de internationale scheepvaart.

Ambachtelijke afbouw van het scheepsinterieur

Onze GRG deursystemen Class A60 en B30 single leaf, double leaf, hinged and sliding executions, dienen als basisframes voor de ambachtelijke afbouw van het scheepsinterieur. Hierdoor kan de ontwerper, architect en interieurbouwer het oude ambacht en de kwaliteit handhaven in een conform IMO regelgeving gebouwd schip.

Eigenschappen van onze deuren

  • DMS deuren zijn volledig voorzien van HPL dus zonder RVS profiel omlijsting. Hierdoor hebben de deuren een hoogwaardig luxe uitstraling
  • Alle IMO gecertificeerde HPL uitvoeringen zijn mogelijk in gewenste kleur en structuur
  • Lichtgewicht deur en daarom uitermate geschikt voor de scheepsbouw
     

Verschillende brandklassen

Onze deuren zijn beschikbaar in verschillende brandklassen. Wie kiest voor Class A brandveilige deuren, kan rekenen op 60 minuten brandwerendheid. Bij Class B is dit 30 minuten.

Kozijnen volgens uw voorkeur

De deurkozijnen worden indien gewenst apart van de deuren geleverd. Hierdoor kunnen de kozijnen worden ingebouwd op het moment dat dit nodig is voor aansluitingen van timmer en of tegelwerk. Om onnodige beschadigingen aan de deuren te voorkomen kunnen deze in het laatste stadium van de afbouw worden geleverd.

Gecertificeerd systeem

Al onze isolatieoplossingen zijn gecertificeerd volgens het Marine Equipment Directive (MED) keurmerk. Deze richtlijn, opgesteld door de Europese Commissie, staat in de sector ook wel bekend als de ‘stuurwielmarkering’ en reguleert de toelating van scheepsuitrusting op de Europese markt.

Flexibele levering en installatie

Onze gecertificeerde deuren en kozijnen worden geleverd in standaard maten, maar kunnen ook in een afwijkende maatvoering geleverd worden, indien de afwijking binnen de gecertificeerde range blijft. Tevens kunnen de kozijnen in elke gewenste RAL kleur geleverd worden. Onze deuren zijn afgewerkt met een IMO gecertificeerde HPL in elke gewenste kleur en structuur waarop deze certificering van toepassing is. Dutch Marine Systems gaat dus verder dan enkel produceren en/of leveren. Onze technische engineering experts begeleiden u bij het vinden van de ideale oplossingen voor uw project.

ONZE ANDERE SYSTEMEN EN OPLOSSINGEN

Andere producten

DMS levert diversen hotelkamerproducten om het verblijf in de cabines zo aangenaam mogelijk te maken  zoals minibars , safes en haarföhns .

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?